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https://repositorio.ifs.edu.br/biblioteca/handle/123456789/456
Título: | Análise de torres autoportantes sujeitas às ações estática e dinâmica de vento considerando o amortecimento aerodinâmico |
Título(s) alternativo(s): | Analysis of self-supporting towers subject to static and dynamic wind actions considering aerodynamic damping |
Autor(es): | Menezes, Lucas da Mata Rocha |
Orientador: | Conceição, Rodolfo Santos da |
Palavras-chave: | Engenharia civil; Vento; Análise dinâmica; Torre autoportante; Análise estrutural; Civil engineering; Tower; Wind |
Data do documento: | 6-Jul-2017 |
Editor: | Instituto Federal de Sergipe - IFS Campus Aracaju Departamento de Desenvolvimento de Ensino Coordenadoria de Engenharia Civil |
Citação: | MENEZES, Lucas da Mata Rocha. Análise de torres autoportantes sujeitas às ações estática e dinâmica de vento considerando o amortecimento aerodinâmico. 2017. 67 f. Trabalho de Conclusão de Curso (Graduação de Bacharelado em Engenharia Civil) – Instituto Federal de Educação, Aracaju, 2017. |
Resumo: | MENEZES, Lucas da Mata Rocha. Análise de torres autoportantes sujeitas às ações estática e dinâmica de vento considerando o amortecimento aerodinâmico. 2017. 67 f. Trabalho de Conclusão de Curso (Graduação de Bacharelado em Engenharia Civil) – Instituto Federal de Educação, Aracaju, 2017. |
Resumo (segunda língua): | This work aimed to identify and locate the dairy products of great and small size of Our Lady of Glory as well as the productive capacity of milk and whey. For that, a diagnosis was made by means of a questionnaire, allied to observation in loco. It was verified a daily average production of 315,400 liters of milk and 141,200 liters of whey produced in the period from October to January of 2016. The main contributors to the use of whey in animal feed as well as the use of whey in the elaboration of whey, ricotta and whey concentrate. The industries produce 37% of acid whey which makes difficult the processing of dairy products because of the high acidity reduces the quality of these products, but 63% of sweet whey is produced, which makes it possible to process by-products. |
URI: | https://repositorio.ifs.edu.br/biblioteca/handle/123456789/456 |
Aparece nas coleções: | Trabalho de Conclusão de Curso - Engenharia Civil |
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