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Título: Análise de torres autoportantes sujeitas às ações estática e dinâmica de vento considerando o amortecimento aerodinâmico
Título(s) alternativo(s): Analysis of self-supporting towers subject to static and dynamic wind actions considering aerodynamic damping
Autor(es): Menezes, Lucas da Mata Rocha
Orientador: Conceição, Rodolfo Santos da
Palavras-chave: Engenharia civil; Vento; Análise dinâmica; Torre autoportante; Análise estrutural; Civil engineering; Tower; Wind
Data do documento: 6-Jul-2017
Editor: Instituto Federal de Sergipe - IFS
Campus Aracaju
Departamento de Desenvolvimento de Ensino
Coordenadoria de Engenharia Civil
Citação: MENEZES, Lucas da Mata Rocha. Análise de torres autoportantes sujeitas às ações estática e dinâmica de vento considerando o amortecimento aerodinâmico. 2017. 67 f. Trabalho de Conclusão de Curso (Graduação de Bacharelado em Engenharia Civil) – Instituto Federal de Educação, Aracaju, 2017.
Resumo: MENEZES, Lucas da Mata Rocha. Análise de torres autoportantes sujeitas às ações estática e dinâmica de vento considerando o amortecimento aerodinâmico. 2017. 67 f. Trabalho de Conclusão de Curso (Graduação de Bacharelado em Engenharia Civil) – Instituto Federal de Educação, Aracaju, 2017.
Resumo (segunda língua): This work aimed to identify and locate the dairy products of great and small size of Our Lady of Glory as well as the productive capacity of milk and whey. For that, a diagnosis was made by means of a questionnaire, allied to observation in loco. It was verified a daily average production of 315,400 liters of milk and 141,200 liters of whey produced in the period from October to January of 2016. The main contributors to the use of whey in animal feed as well as the use of whey in the elaboration of whey, ricotta and whey concentrate. The industries produce 37% of acid whey which makes difficult the processing of dairy products because of the high acidity reduces the quality of these products, but 63% of sweet whey is produced, which makes it possible to process by-products.
URI: https://repositorio.ifs.edu.br/biblioteca/handle/123456789/456
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